-
Members
No members to show
-
Recent Topics
-
Ребята, вы чем там заняты целыми днями? Чините свою игру, время против вас работает, меньше слушайте всяких отморозков из топ гильдии, они всегда будут против перемен, ведь у них всё хорошо. Вы что не видите, америка азия пустые, даже по 10 гильдий не набралось. Новые гильдии, состоящие исключительно из новичков, на рейде гребаную черепаху убить не могут. Убирайте нафиг эти книги со справочниками, ту ветку просто за ресурсы можно качать, верните старый шмот на арену, верните нормальный рерол или добавьте апгрейд по тиру. Хватит портить игру.
-
Merhaba arkadaşlar! Bu yazımda Alman bir Guild arkadaşımın keşfetmiş olduğu bazı bilgilerden bahsedeceğim. Dün oyun 2.1.1 sürümüne güncellendiğinde, aksesuarlar, zırhlar, silahlar vb. ekipman öğelerinde çok önemli bir şey fark ettim. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi, tüm ekipman öğeleri için gerekli karakter seviyesi sınırlaması vardır. Bu, son seviye ekipman öğeleri için de geçerlidir. Şu anda bu seviye 6'dır. Ekipmanın PvP veya PVE olması, gri, yeşil, mavi veya mor olması fark etmez. Koleksiyoncu, Yıkıcı veya Kabus Avcısı ekipmanları, nadirlik derecesi ne olursa olsun, farklı karakter seviyesi sınırlamalarına sahiptir!!! Burada bilinmesi gereken önemli nokta, karakter seviyesi kısıtlaması ne kadar yüksekse, değerler ve diğer SUB istatistikleri de o kadar yüksek olur, yani ustalık seviyesi de o kadar yüksek olur. Şu ana kadar 6. seviye ekipmanların karakter seviyesi kısıtlamalarının 18, 20 ve 23 olduğunu biliyorum. Örnek olarak, dün karakter seviyesi kısıtlaması 23 olan mavi bir Destroyer PvP kalkanı aldım. Bunu, karakter seviyesi kısıtlaması sadece 18 olan ve dolayısıyla değerleri çok daha kötü olan mavi Destroyer PvP kalkanımla değiştirebildim. Seviye 23'ün en yüksek karakter seviyesi kısıtlaması olup olmadığını henüz bilmiyorum, ama sanırım öyle. Deneyimlerim, seviye 23 bir eşya alma şansının rastgele olduğunu gösteriyor. Bunun için karakterin zaten seviye 23 olması gerekiyor. Karakter seviye kısıtlaması, ekipman öğesinin en altında yazıyor. Düzenleme yapmak istedim; Dün akşam yeni bir mavi kalkan aldım ve bunun neden daha önce aldığım mavi kalkanlardan daha iyi olduğunu merak ettim. Her iki kalkan da maviydi ve isimleri de aynıydı, yani aynı kalkanlardı ama biri yine de daha iyiydi... Güncellemeden önce, aynı öğeyi iki kez aldığınızda, bu öğenin değerleri ve özellikleri de tamamen aynıydı. Lütfen bunun artık geçerli olmadığını unutmayın. Ekipman kapasitesine yeni bir faktör eklenmesiyle, ekipman öğeleri her zaman farklı bir temel değere sahip olur ve buna bağlı olarak özelliklerin dağılımı da daha iyi olabilir. Böylece karakter seviyesi sınırlaması da artırılabilir. İşte oyundaki açıklama... Görsel Çok fazla para harcamak istemiyorsam bu benim için ne anlama geliyor... Altın anahtarı ancak seviye 27'de kullanın! Bu açıklamaya göre, ancak o zaman seviye 6 öğeler elde edilebilir. Yanlışsam düzeltin lütfen. Yeni satın alınan aynı kalitedeki bir öğenin temel ekipman kapasitesi değerinin daha iyi olup olmadığını her zaman kontrol edin, böylece öğeyi değiştirebilirsiniz. Ekipman kapasitesi, bir öğenin ne kadar güçlü olabileceğini gösterir ve ustalık, bir öğenin şu anda ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Karıştırmayın. Ayrıca, önce seviye 6 öğeleri maksimum seviyeye çıkarmaya dikkat ederim. Bu, kaynak tasarrufu sağlar.
-